Avisos

Esteu aquí: Inici Avisos Reobertura de la Biblioteca

Reobertura de la Biblioteca


L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Normes de funcionament:

Com puc demanar cita prèvia i sol·licitar els documents que m’interessen?
A través de correu electrònic a l’adreça biblioteca@cerverapaeria.cat o trucant al 973 530 813. Ens hauràs d’indicar nom i cognoms, DNI o número de carnet de biblioteca i els documents que t’interessen. Segons la teva disponibilitat, t’assignarem un dia i hora per atendre’t i recollir els documents.

Com puc saber si teniu un document?
Consultant l’Argus, el catàleg en línia de les Biblioteques públiques http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat.  Us permetrà fer la cerca per títol, autor, ISBN o matèria del document. Recordeu de limitar la cerca a Cervera, doncs de moment, no podem sol·licitar documents del fons d’una altra biblioteca de la xarxa.

Puc demanar en préstec qualsevol document que estigui disponible al catàleg?
Sí, llibres, revistes, música i pel·lícules.

Puc fer reserves de documents d’una altra biblioteca?
No, el servei de préstec interbibliotecari serà dels darrers que es posaran en funcionament.

Puc consultar un document que al catàleg consta com exclòs de préstec?
Sí amb cita prèvia. Hem habilitat un espai per poder atendre aquestes consultes que tindran una durada màxima d’una hora.

Els llibres que he retornat apareixen al Meu Compte (Argus) com si encara els tingués en préstec. Tindré alguna penalització?
No. Quan es retornen els llibres a la biblioteca es mantenen en quarantena durant 14 dies, per aquest motiu continuen apareixent en préstec. Això no té cap tipus de penalització ni límits per a endur-vos més documents en préstec.

Els documents que vaig demanar en préstec interbibliotecari i que van arribar abans del confinament, encara els puc recollir?
Sí, els guardem tots a la prestatgeria de reserves, però si ja no us interessen, només cal que ens aviseu i prepararem els documents per a ser retornats.

Com puc accedir al servei de llibres electrònics eBiblio?
En aquest enllaç tens tota la informació http://catalunya.ebiblio.es/ayuda/E0360/ca/introduccio.htm. Si tens dubtes per accedir-hi, contacta’ns i ho resoldrem.

Aquestes mesures s’han adoptat d'acord amb la normativa estatal i les recomanacions del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per garantir una prestació de serveis segura per a tothom