Avisos

Esteu aquí: Inici Avisos Avís del CAP de Cervera en motiu de l'alerta per coronavirus

Avís del CAP de Cervera en motiu de l'alerta per coronavirus


Atès el moment excepcional d'emergència sanitària amb motiu del Coronavirus SARS-CoV-2, es fa més necessària que mai l'atenció no presencial, i hem de poder habilitar i facilitar aquesta via assistencial i de gestió de tràmits als ciutadans.

A La Meva Salut (LMS) es poden donar serveis tan importants com l'eConsulta amb el personal mèdic i d'infermeria, la descàrrega del Pla de medicació per anar a la farmàcia, la gestió de cita prèvia a l'atenció primària o la visualització de resultats i d'informes.
Tots aquests serveis són claus i d'extrema necessitat i hem de donar a la població, mentre duri la emergència, la màxima accessibilitat no presencial.

Per aquesta raó estem potenciant al màxim l'accés de la ciutadania a La Meva Salut a través de les accions següents:

  • Hem habilitat el telèfon 900 053 723 perquè la ciutadania pugui donar-se d'alta i disposar de l'usuari i contrasenya. Aquesta mesura intenta, també, evitar els desplaçaments i no saturar els vostres serveis d'atenció a la ciutadania . És una mesura d'excepcionalitat i temporal. Alhora, i com alternativa al telèfon, s'habilita poder-ho fer en format digital en aquest enllaç de canal salut.

En relació al número de telèfon (900 053 723) habilitat recentment per dur a terme les acreditacions d'accés a LMS i que s'està col·lapsant per l'allau de trucades.

Us demanem que potencieu al màxim l'ús del formulari de registre de Canal Salut: https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

Cal indicar que la resposta no és immediata i que es faran arribar les credencials a mida que es gestionin.

 

Aquest tràmit telefònic, excepcional i temporal mentre duri l'estat d'alarma, s'haurà d'acabar de completar i acreditar quan la situació del sistema sanitari ho permeti als punts d'atenció dels CAP i altres centres habilitats en el tràmit d'acreditació d'alta a LMS.