Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Regidors de l'Equip de Govern Marc Llorens - Revista Paeria novembre 2015

Marc Llorens - Revista Paeria novembre 2015

Què és Cervera? Cervera són els cerverins i les cerverines que, sovint des de l’absolut anonimat, treballen diàriament de manera voluntària per millorar la ciutat. També són les entitats, les associacions, els comerciants, els autònoms, els pagesos, els treballadors municipals, els esportistes, els ancians i els joves. Cervera és el sentiment d’un poble que forma una ciutat que té un potencial enorme: Universitat, Festival Internacional de Música, Aquelarre, Passió, Carnaval de Secà, germans Márquez, Parròquia de Santa Maria, Fira de Sant Isidre i del Pa, Manel Pedrós, Sindicat i un llarg etcètera. Repeteixo: tenim un potencial enorme i ens ho hem de creure. Això no són simples paraules, són fets, és una realitat.

El nou equip de govern de la Paeria de Cervera, que combina l’entusiasme de la joventut i l’experiència dels més grans, creiem en una forma de fer política basada en la transparència, el diàleg, la proximitat, la justícia i la igualtat. Hem de sortir al carrer i caminar, caminar moltíssim, amb l’objectiu de respirar el mateix aire que respiren els nostres veïns. Hem d’escoltar, empatitzar i entendre per tal de ser coneixedors de la realitat i transformar les dificultats en facilitats. Una prova de la nostra actitud són les múltiples reunions que hem realitzat amb els regidors de l’oposició per decidir conjuntament com hem d’administrar la ciutat i quines són les prioritats futures. Que ningú s’equivoqui, això no ho fem perquè estem en minoria, sinó perquè creiem cegament que treballant plegats arribarem molt més lluny. La discòrdia, les baralles i els insults han de ser expulsats de la política. Nosaltres som els representants del poble, no ens podem permetre el luxe de patinar, estem obligats a donar exemple.

El pròxim any començaran unes obres colossals que canviaran radicalment l’aspecte d’una bona part del centre i del nucli antic, millorant i modernitzant la nostra ciutat. Però les actuacions a la via pública aniran molt més enllà, ja que estem elaborant un pla que inclourà la millora de parcs, jardins, voreres, bancs i altres elements del mobiliari urbà. Treballarem a totes les zones de Cervera, des de l’extraradi fins al centre, perquè considerem que tots els barris tenen el mateix dret a ser cuidats.

Mirem el futur amb un somriure carregat d’energia positiva. Endavant!