Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2019 Gener - 2019

Gener - 2019

Iniciem un nou any i ho fem carregats de projectes importants per a la ciutat. Gràcies a l’aprovació del darrer pressupost del mandat podrem fer realitat les millores planificades i la continuïtat dels serveis als ciutadans, tant de Cervera com dels cinc pobles agregats, que són Castellnou d’Oluges, Vergós, Malgrat, la Cardosa i la Prenyanosa, pobles que us animo a conèixer millor i a visitar-los.

Un dels grans esdeveniments serà la capitalitat de la cultura catalana. Després d’anys de treball, especialment aquest darrer 2018, hem aconseguit molt patrocini tant privat com institucional i això ens permetrà gaudir d’un programa variat i de primeríssim nivell a uns preus més que assequibles. Volem acostar la cultura a tothom ja que la cultura és una de les millors eines contra la intolerància i a favor de la justícia, un element de cohesió social importantíssim.

Un altre repte important serà seguir la tasca per portar empreses a Cervera i potenciar la relació que tenim amb les que en el seu moment van venir de fora apostant per invertir a la nostra ciutat. Així, després de tot un any de negociacions i moltíssimes gestions, serà realitat la construcció d’una nova fàbrica a Cervera: una importantíssima empresa gallega ha apostat definitivament per la nostra ciutat com a punt estratègic de fabricació i distribució dels seus productes tant a Catalunya com a Europa.

Portem ja una bona temporada que s’està recuperant la creació de llocs de treball a Cervera, l’atur ha baixat aquest passat 2018 i això que ha augmentat el padró a la ciutat.

Aquest 2019 serà també un any especial ja que toca eleccions municipals. Per tant, serà moment de conèixer els diferents projectes que segur que es presentaran a la ciutadania sobre com afrontar els propers anys per seguir millorant la nostra estimada Cervera. Però fins al darrer dia de l’actual mandat, l’equip de govern seguirem treballant dur per aconseguir fer realitat totes les millores possibles.

Pel que fa al país, esperem que sigui un any on el conflicte polític i judicial amb l’Estat espanyol entri en una via de solució definitiva i democràtica, de manera que es faci realitat el mandat del poble que el dia 1 d’octubre de 2017 va deixar molt clar quin és el seu desig.

Esperem que les preses i els presos polítics catalans recuperin la seva llibertat i que les exiliades i exiliats puguin moure’s lliurement a Catalunya com ho poden fer a la resta del món.

Amb l’esforç de tots i una molt bona actitud que vagi més enllà de la que ja s’acostuma a tenir en les dates nadalenques esperem que aquest 2019 sigui un molt bon any per tots.