Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2016 Maig 2016

Maig 2016

Ja han començat les obres del 1,5 % cultural que canviaran la fisonomia de Cervera i la milloraran considerablement amb la creació de més espais pels vianants, als qui prioritzarem per davant dels vehicles. Recomanem fer-ne el seguiment a través de la diverses vies de comunicació municipals, especialment la web www.cerverapaeria.cat i també a través de les reunions mensuals obertes a tothom que farem per informar de l’evolució de les obres.

Seguim també treballant per tancar el pla de Govern 2016-2019 que presentarem públicament a l’Auditori el dilluns 30 de maig a les 20.30 on explicarem les aproximadament 150 accions previstes fins a final del mandat.

L’àrea de territori segueix treballant dur per millorar la nostra jardineria i fer que els espais verds guanyin terreny a la nostra ciutat. S’ha millorat considerablement l’espai del Portalet amb una gespa que dóna frescor i millora el paisatge urbà de la zona. La rotonda del cementiri també ja millorat notablement amb gespa i aquests dies quedaran enllestides les millores a la rotonda del pavelló polivalent i la del sindicat. També s’ha actuat al passeig Balmes, la pèrgola, els parterres de l’avinguda Francesc Macià i es seguirà millorant el parc Mas Duran.

Tot per complir amb el compromís de fer de Cervera una ciutat cada cop més amable i agradable.

En l’aspecte social convocarem a totes les entitats socials per fer una valoració de la situació a la nostra ciutat. S’està reduint l’atur de la ciutat però cal estar molt alerta de les persones que encara ho passen malament i entre totes les administracions hem de procurar donar resposta als més necessitats.

Formem part de l’equip de treball que ha d’avançar en l’estudi del nou projecte d’abastament d’aigua en alta que ens ha de portar una millora en la qualitat en el servei de subministrament i un millor preu. Esperem que el més aviat possible puguem per fi rebaixar la factura de l’aigua a la nostra ciutat.

La Fira de Sant Isidre continua el seu camí ferm per ser el referent a Catalunya en el món del pa i el cereal. Aquest any amb més estands que mai, una dotzena de pa i també de cervesa artesana i els comerços i empreses locals a més dels espais gastronòmics. Us animem a visitar tot el recinte firal i així entre tots donar color a un esdeveniment que creix any rere any.

Bona fira a tothom!