Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2016 Juliol 2016

Juliol 2016

NOU FORMAT DE LA REVISTA

L’estiu a Cervera es manifesta de diverses formes, una de les quals, sens dubte, és la trepidant agenda d’actes de tota mena que donen a tots els cerverins l’oportunitat de poder escollir al mateix nivell que es pot fer en una capital de província. I això és gràcies al treball dels diferents actors protagonistes com són les entitats, les empreses i els comerços que actuen com a impulsors o com a patrocinadors i també de les diferents administracions. Aquí hem de defensar el paper de la Paeria de Cervera, molt receptiva a trobar complicitats amb els projectes que rebem sempre que siguin de qualitat però també en un paper generador de noves propostes. El govern de la Paeria de Cervera és emprenedor i no tenim por de crear noves propostes, nous formats, que tenen com a objectiu ampliar l’oferta existent buscant un impacte favorable a l’economia local.

Voldria també fer referència a la revista Paeria que ara esteu llegint i que cada mes rebeu a les vostres llars. Penso que és el moment de fer canvis pensant a facilitar a les cerverines i els cerverins la màxima informació sobre els aspectes més importants que ens afecten. Alguns dels temes de vegades són complexos d’entendre, fins i tot per als que tenim responsabilitats polítiques, i per tant, per als ciutadans que no disposen de tanta informació o no viuen la política tant directament com nosaltres, encara ho entenen menys. I aquí cal que fem tots els esforços en transparència, informació i també formació.

Per tant, estem treballant a fer canvis en la revista i dedicar-ne periòdicament una part important a temes monogràfics com poden ser el cicle complert de l’aigua; la recollida d’escombraries; o la gestió cultural, que no sols la tenim sinó que és de les més potents del nostre país, reconeguda arreu de Catalunya. Parlarem també del Pla de govern, de les diverses formes de contractació i licitació, dels plans de seguretat, pressupostos, Conservatori, etc.

Volem, doncs, que la revista ens formi a tots plegats i pugui ser encara més un col·leccionable sempre a punt per ser consultat quan tinguem dubtes sobre alguns aspectes que ens interessin. Us animo a participar-hi fent-nos arribar les vostres propostes sobre aspectes que agrairíeu que fossin tractats en el futur.

Finalment, us animo a participar de totes les activitats que tenim la sort de gaudir a Cervera i d’aprofitar les nostres terrasses, que són de qualitat i en entorns únics, espais per compartir i fer tertúlia. Són també maneres de fer Cervera.

Bona entrada d’estiu!