Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2016 Gener 2016

Gener 2016

NOU PLA DE GOVERN 2016-2019

Amb l’arribada del nou any podem fer un balanç dels primers sis mesos del nou mandat. En primer lloc he de dir que em sento molt satisfet i orgullós de la tasca dels nous regidors de Govern, que amb la seva actitud i capacitat ens estan portant aire fresc en les diverses àrees en les quals treballen. Han demostrat que la capacitat de resoldre els problemes del dia a dia és perfectament compatible amb la creativitat a l’hora de fer propostes que ajudin a reactivar la nostra ciutat.

S’ha de destacar també l’altíssim grau de participació de tots els paers del Consistori. Estem convidant a tots els paers de l’oposició en diverses trobades per resoldre situacions que afecten la ciutat. Entre comissions informatives, plens, comissions d’estudi, juntes de portaveus i reunions temàtiques en portem ja 23 en només sis mesos. Valoro molt positivament l’experiència ja que es té en compte tothom i tothom té l’opció de dir la seva.

Estem treballant l’elaboració d’un nou i potent Pla de Govern fins a l’any 2019. Aquest Pla preveu les actuacions que ens demanen els barris en les més de 40 reunions que vam fer amb ells en els darrers quatre anys, un procés de participació ciutadana sense precedents que ens han aportat un altíssim grau de coneixement de les necessitats de cada zona de la ciutat. El programa electoral amb el qual ens vam presentar, i que va ser el més votat a tots els col·legis electorals de Cervera, és també un compromís que formarà part d’aquest Pla. Hi afegim també els temes que estem treballant en el si de la Comissió d’Estudi amb tots els paers dels Consistori.

Planificar serveix per treballar de manera ordenada i és mostra de transparència ja que informem de manera molt anticipada a la ciutadania quins són els temes que estem treballant, a part dels del dia a dia.

Aquest serà un Pla que es presentarà públicament i serà un document viu al qual s’aniran incorporant aquelles actuacions que es considerin necessàries per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans. En aquest sentit animem a cerverines i cerverins a participar-hi aportant les vostres propostes en els diversos espais de participació que existeixen.