Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2016 Agost - setembre

Agost - setembre

Fa cinc anys quan vaig tenir el gran honor de rebre la confiança de la ciutadania per ser el paer en cap de la ciutat de Cervera, amb el meu equip de govern ens vam posar com a objectiu girar Cervera com un mitjó, donar-li totalment la volta i donar-li molt més color, fer-la més alegre, vital, líder, capaç, potent, amable per viure-hi i per ser visitada.

Porto cinc anys trepidants on gràcies a la feina dels regidors que van formar part del primer equip de govern i als que ho estan fent en l´equip actual podem dir que hem aconseguit l´objectiu, pel que cal seguir treballant sense descans.

En pocs mesos Cervera serà absolutament diferent al que l'havíem conegut, amb un centre peatonal com pocs hi ha, on els vianants tindran tot el protagonisme i això repercutirà directament en la qualitat de vida dels cerverins i potenciarà el nostre comerç i la nostra vida social i forma de relacionar-nos. Bona prova és la primera fase d´aquesta transformació, la plaça Universitat, ara lloada per una grandíssima majoria de cerverins.

Un dels objectius que ens vam marcar per fer una ciutat més amable i alegre va ser fer que Cervera tingués unes terrasses plenes de gent, que canviessim els nostres hàbits i ens acostumessim a gaudir de les nostres terrasses amb els corresponents serveis de restauració. S´han fet campanyes i articles contínuament per potenciar aquest aspecte, hem fet publicitat als mitjans de comunicació i el projecte creat per la Paeria anomenat “Ganes de Dijous” ha estat un èxit absolut. Són molts els cerverins i veïns d´altres poblacions que els dijous venen a Cervera a gaudir de les nostres terrasses, en entorns que son una joia. I ara som molts més els usuaris d´aquestes espais la resta de dies de la setmana fins al punt que sovint costa trobar taules lliures.

Aquest estiu està sent una autèntica eclosió d´aquest fenomen, lloat pels mateixos cerverins i gent vinguda de fora.

Ens hem de felicitar qui tenim la responsabilitat política de transformar la ciutat de Cervera, els regidors de l'actual equip de govern i l'anterior i sobretot els restauradors cerverins que han demostrat que a Cervera tenim una qualitat que hem de saber aprofitar.

Us animo, doncs, a gaudir d'un gran estiu i que passeu estones agradables a les nostres terrasses, i us recomano que provem totes les de la ciutat. Val molt la pena.