Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2014 Juny 2014

Juny 2014

GRANS ESDEVENIMENTS A CERVERA

Els Gegants són els protagonistes aquest mes de juny. La Colla Gegantera de Cervera, amb el suport de la Paeria de Cervera, i després de dos anys d’intens treball, farà realitat l’organització de l’esdeveniment de l’any: “Cervera, Ciutat Gegantera 2014”. Es tracta d’un esdeveniment que omplirà els carrers de la ciutat de cerverins i visitants per veure el gran espectacle del món geganter als nostres carrers i places carregats de història. Aquest esdeveniment suposa un repte organitzatiu i un reclam per a la nostra ciutat, referent cultural al nostre país, però també cal tenir present l’impacte econòmic per Cervera ja que portarà milers de persones de tot el país generant oportunitats de negoci al nostre comerç i hostaleria.

Les darreres setmanes hem tingut grans esdeveniments que han situat Cervera com a ciutat protagonista al nostre país.

L’exitosa edició de la Fira del Pa en el marc de la Fira de Sant Isidre n’és el primer exemple.

Els Jocs Catalans d’Esport Adaptat, tot just la setmana següent de la Fira del Pa, ens van situar com a capital catalana de l’esport practicat per persones amb mobilitat reduïda, omplint les nostres instal·lacions esportives d’exemple de superació i competitivitat.

Va seguir el Maria Canals, esdeveniment de prestigi que la Paeria ha portat per segon any consecutiu a Cervera, amb dos pianos de cua al nucli antic i que han estat visitats per prop de 2.000 persones.

S’acosta també un moment important amb el final de les obres de la plaça Universitat, que ens millorarà la qualitat de vida als cerverins i que contribuirà a potenciar l’atractiu de la ciutat i a la reactivació econòmica.

Aquests esdeveniments importants i necessaris de la ciutat són compatibles amb el principal repte de tots i la màxima prioritat del govern, que és intentar crear les millors condicions per atraure empreses a Cervera, objectiu de totes les ciutats i pobles de Catalunya. L’inici de l’enderroc de les instal·lacions de l’antiga Agudana segur que millorarà la nostra posició com a ciutat per atraure nous projectes.