Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2014 Febrer 2014

Febrer 2014

UN 2014 ESPERANÇADOR

Iniciem el mes de febrer amb la Festa Major del Santíssim Misteri, un esdeveniment molt esperat amb diversos actes dels quals lògicament hem de destacar les Completes el vespre del dia 5 de febrer. Aquest és un dels moments més esperats de l’any per a tots els cerverins. Té un component de fe molt important compartit pels creients de la nostra ciutat i amb una tradició de prop de cinc segles. És un esdeveniment musical de primer nivell interpretat per músics i cantaires que en la seva gran majoria són de la nostra ciutat i els que no ho són hi tenen una estreta vinculació. És una exaltació a la bellesa patrimonial de Cervera, amb una església de Santa Maria que és admirada per tothom qui la visita i que llueix especialment engalanada en una nit tan important. L’Àliga de Cervera hi tindrà també el seu paper amb el ball que tancarà una nit màgica de la qual els cerverins ens sentim molt orgullosos.

Comencem a avançar en un 2014 que esperem que ens porti bones notícies pel que fa a la recuperació econòmica. En el millor dels casos seran passos petits, en som conscients, però és possible que comencem a notar un canvi favorable que ens ajudi a ser una mica més optimistes. Des de la Paeria seguirem dedicant tots els esforços per ajudar en el que puguem les persones més necessitades i lluitarem per portar projectes a Cervera que generin llocs de treball. Que ningú dubti a venir a parlar amb nosaltres per, entre tots, intentar trobar solucions. Tenim moltes limitacions com a Administració i els recursos són pocs, però farem tot el possible per alleugerir els problemes de la gent. Estic i estem a la vostra disposició.

Tots hem de fer pinya i donar ànims a tots els que ho estan passant malament. La gran majoria de la ciutadania patim d’una manera o altra els efectes d’una crisi terrible, però hem de trobar les eines necessàries per donar resposta a les necessitats de la població. La vida de la gran majoria de persones té alts i baixos. Quan arriben els moments dolents, hem de tenir la fortalesa mental suficient per pensar que ens en sortirem i amb molt d’esforç, i també amb l’ajuda dels que més ens estimen, serem capaços de remuntar i tirar endavant.

Cervera ha estat capaç de liderar nous projectes engrescadors per a aquest any com són els actes de la Ciutat Gegantera, els actes del Tricentenari o l’acabament de la plaça Universitat, que ha de ser l’espai per a vianants més important de la ciutat i un motor de recuperació econòmica per tot el que significa. Les nostres entitats ja treballen per fer realitat les seves activitats de cada any i moltes de noves com a exemple de creativitat i il·lusió per potenciar aquesta riquesa social tan cerverina. Aquest és un valor que tenim que ens ha d’ajudar a progressar i millorar com a persones i com a ciutat.

Cervera no s’atura i segueix avançant.