Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2014 Desembre 2014

Desembre 2014

 

En els darrers dies la Paeria de Cervera ha tingut l’honor de rebre dos importants distincions en l’àmbit de la responsabilitat social. El passat 21 de novembre l’Associació Down Lleida ens va lliurar el premi integra XXI 2014 en una acte celebrat a la ciutat de Lleida en el sopar solidari més important de l’entitat. El premi era un reconeixement als esforços de la Paeria de Cervera en l’àmbit de la integració laboral de persones amb discapacitat i també a totes les accions fetes en aquesta legislatura per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Una setmana més tard, el dia 28 de novembre, en un multitudinari sopar celebrat a Barcelona davant un gran nombre de personalitats del món de l’esport, la cultura, la política i el periodisme, Luís del Olmo em va fer entrega en nom de la Fundació Esport Solidari Internacional d’una distinció de prestigi a la Paeria de Cervera per totes les accions fetes a la nostra ciutat per defensar els drets de les persones amb discapacitat física i intel·lectual, destacant la tasca feta en el ja consolidat torneig de bàsquet en cadira de rodes.

No és casualitat doncs que dos entitats tan importants del nostre país reconeguin la feina feta en aquest camp i, per aquest motiu, em sento i tots els cerverins ens hem de sentir molt orgullosos. Però encara hi ha molta feina a fer, hem de seguir treballant per millorar molt més encara la nostra ciutat i fer-la al més còmoda possible per les persones amb mobilitat reduïda i amb algun tipus de discapacitat. Hem de resoldre encara alguns problemes d’accessos en alguns espais públics, hem de millorar senyalització, adaptar mobiliari urbà, ampliar voreres, fer més rampes, afavorir encara més l’accés d’aquestes persones al mercat laboral, etc.

Estem a les portes de les festes de Nadal i és inevitable parlar de comerç en aquestes dates. No oblidem que el comerç és una de les fonts generadores de llocs de treball al nostre país i per tant que vagi bé el comerç és molt positiu per a la ciutat. Animo a tots aquells cerverins que vulguin i puguin consumir, especialment en aquestes dates, que ho facin en el nostre comerç cerverí. A Cervera tenim de tot i de qualitat. La Paeria treballa colze a colze amb l’Associació de Comerciants Endavant amb iniciatives per promocionar el nostre comerç. La pista de patinatge i el gran arbre de Nadal a la plaça Universitat segur que seran un bon incentiu, així com el vídeo creat per joves estudiants cerverins, a iniciativa de la Paeria, i que en els dos primers dies ja va tenir més de 2.000 visualitzacions.

Aprofito per desitjar-vos a tots molt bones festes de Nadal i un feliç any 2015 i molt bona salut per tothom.