Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2014 Abril 2014

Abril 2014

EVOLUCIÓ DEL PLA DE GOVERN

Hem acabat el primer trimestre de 2014 i és el moment de fer un primer balanç de l’evolució del Pla de Govern 2014-2015. Tot i que el Pla informa només de l’any en què es faran les diferents actuacions, l’Equip de Govern, en l’àmbit intern, hem planificat aquestes intervencions per trimestres per afavorir un millor control i seguiment del Pla. Així, en aquest primer trimestre, teníem previst fer 46 actuacions, de les quals n’hem realitzat 44, això suposa un 96% del total i, per tant, la valoració que en fem és molt positiva. En podeu fer el seguiment a través de la pàgina web de la Paeria.

Les diferents intervencions a l’entorn de la Universitat també van avançant. Són ja una realitat les millores al Paranimf, amb una inversió feta íntegrament per la Generalitat de Catalunya per un import de 180.000 euros. Les obres de la plaça segueixen a bon ritme i està previst que acabin molt abans del previst, de manera que a finals del mes de juny la podrem veure finalitzada.

La Generalitat ens ha confirmat aquests dies l’arribada a Cervera del nou projecte de magatzem arqueològic, que potencia encara més el paper de Cervera com a referent cultural al nostre país. En els propers mesos es treballarà en la redacció del conveni entre la Paeria i el Departament de Cultura i es posarà en marxa la inversió que la Generalitat farà a la nau més gran de l’antiga Lear, on tindrà la seu aquest magatzem, que generarà un o dos llocs de treball.

Aquest mes seguirem treballant per millorar les voreres de la ciutat, tal com s’està fent des de principi d’any, i presentarem la campanya a favor del civisme i contra les actituds d’alguns propietaris de gossos que no tenen cura de la neteja dels excrements dels animals.

El mes d’abril serà testimoni d’un dels grans esdeveniments de la nostra ciutat, el Festival de Pasqua, punt de trobada de la música clàssica catalana, i que ens permetrà gaudir, entre altres, d’una estrena molt important com és l’obra “Catalunya 1714” de Salvador Brotons.

Us animo a assistir-hi.