Ajuntament

Esteu aquí: Inici Ajuntament Articles d’opinió Paer en cap Any 2018 Juny 2018

Juny 2018

Encetem el mes de juny amb molta pluja que esperem que no malmeti la que hauria de ser una molt bona collita per a la nostra pagesia.

Des de la Paeria estem treballant a fons i sense aturador en diversos projectes que han de generar més llocs de treball, més activitat si és possible i millor qualitat de vida a la nostra ciutat.

Estem en contacte amb l’Institut Català de Finances per consolidar un projecte que suposaria l’ampliació d’una indústria ubicada a la nostra ciutat amb la generació de nous llocs de treball.

També estem en contacte amb el Departament de Cultura després de la visita a Cervera del director general de Patrimoni, Jusèp Boya. Estem camí d’aconseguir una actualització del Pla Director de la Universitat per captar noves inversions que millorin l’edifici després de les fetes darrerament al Paranimf i a la façana del carrer Canceller Dou.

S’ha demanat també al Servei de Biblioteques de Catalunya i al Departament de Cultura una mediació després que el Consell Comarcal de la Segarra hagi decidit no substituir una baixa laboral que deixa en precari l’organització de la nostra Biblioteca Comarcal, una de les més importants de Catalunya.

Hem signat amb el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, el nou conveni entre la Paeria i la Sindicatura per potenciar la col·laboració i així reforçar el servei que es dona als veïns de Cervera.

Avança el Pla de Mobilitat, que suposarà l’aplicació d’un seguit de mesures per millorar la mobilitat de la ciutat. En el proper número d’aquesta revista es presentaran els resultats de l’enquesta feta als cerverins.

En pocs dies s’iniciaran les obres d’asfaltat de diversos trams de carrers de Cervera que ho necessiten.

Anunciem que el Molt Honorable Conseller a l’exili Lluís Puig serà el pregoner de la Festa Major de Cervera en un acte en què els Bombollers seran l’entitat homenatjada.

Properament mantindré una reunió amb Patrimoni de la Generalitat per tancar un acord que permetrà la millora de l’aparcament del SENPA, al costat del pas a nivell de l’avinguda de Guissona. La millora consistirà en el nou asfaltat, nova il·luminació i marcat de les places d'aparcament.

Recentment s’ha obert la connexió de la carretera de Guissona després d’anys de lluita. Hem tingut reunions amb fins a tres consellers de la Generalitat per aconseguir un projecte que semblava impossible i que finalment s’ha fet amb una inversió d’un milió d’euros, que hem aconseguit que hagin estat finançats al 100% per la Generalitat. Vull agrair al conseller i amic Josep Rull, injustament empresonat per les seves idees, la seva dedicació i ajut per fer possible aquesta gran obra per Cervera.

Seguim treballant a ritme trepidant per Cervera.