Ajuntament

Març 2016 - ERC

GRUP MUNICIPAL D’ERC

Parc Mas Duran

En els darrers mesos el govern de la Paeria ha dut a terme una sèrie d’actuacions el Parc Mas Duran de la nostra ciutat. Cal reconèixer les actuacions realitzades per la millora que suposen. Cal destacar la instal·lació d’enllumenat, la substitució d’una barana...

Des d’ERC de Cervera creiem que s’ha de continuar en aquesta línia de millora del Parc i proposem:

Crear una rampa d’obra en l’accés per la seva part superior.  Els esglaons que hi ha en l’actualitat impedeixen la mobilitat de persones amb cotxets de nadons o el de persones amb mobilitat reduïda.

Millorar la neteja del camí superior. Especialment la recollida d’excrements de gos que donen un aspecte lamentable del parc. L’incivisme dels propietaris de gossos és creixent.

Reparar el banc d’obra del costat de la font. Cada dia està més deteriorat i pot desaparèixer si no es  fa una actuació d’emergència.

Recuperar el funcionament de les fonts del parc. Cap de les dues fonts existents funcionen en l’actualitat. Un parc on els ciutadans poden gaudir del lleure de passejar ha de tenir les seves fonts en condicions, tant pel que fa al subministrament d’aigua com pel que fa al desguàs correcte.