Ajuntament

Febrer 2016 - INSE

INDEPENDENTS DE LA SEGARRA (INSE)

 

El Grup Municipal d’INSE hem entrat a format part de l’Equip de Govern de la Paeria perquè valorem aquesta opció com la millor per al progrés de la ciutat de Cervera.

Durant el procés d’elaboració del pressupost 2016 de la Paeria el Grup d’INSE vam ser convidats a participar-hi. Ens vam reunir els membres de la candidatura per tractar els temes que volíem incloure al pressupost. Aquesta proposta la vam traslladar a l’Equip de Govern, que la va acceptar i ens va plantejar entrar al Govern.

Vam negociar, i posteriorment vam acceptar, la nostra entrada a l’Equip de Govern per poder desenvolupar les propostes que vam incloure al pressupost. Es tracta de temes que creiem importants per Cervera i alguns dels quals s’han d’abordar al més aviat possible, com la gestió de la piscina coberta.

Fruit de l’acord de govern, el regidor d’INSE, Josep Ortiz, es farà càrrec de l’Àrea de Medi Rural i serà el responsable polític del manteniment d’instal·lacions municipals com les piscines, el càmping, els poliesportius i l’espai d’autocaravanes.