Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Rècord d’inscrits a la marxa ciclista Clàssica dels Murs

Rècord d’inscrits a la marxa ciclista Clàssica dels Murs

Un total de 700 ciclistes disputaran la Clàssica dels Murs, dissabte 22 d’abril, una marxa cicloesportiva amb dos exigents recorreguts (de 93 i 156 km) pels duríssims pendents de les comarques de la Segarra, el Solsonès, l’Anoia, la Conca de Barberà i l’Urgell, amb sortida i arribada a Cervera.
Rècord d’inscrits a la marxa ciclista Clàssica dels Murs

Presentació a la Paeria.

La prova l’organitzen la Penya Ciclista Cervera i el Club Triatló Cervera, que l’han presentat en una roda de premsa la Paeria el dimecres 19 d’abril. La presentació ha anat a càrrec del regidor d’Esports, Joan Prat; el president de la Penya Ciclista, Josep M. Guàrdia; i el president del Club Triatló Cervera, David Vendrell.

El regidor d’Esports, Joan Prat, ha felicitat els organitzadors per la seva solvència en l’organització de la prova i per l’èxit de participants d’aquesta edició. Ha destacat la feina dels voluntaris i l’impacte econòmic i promoció que representa per a la ciutat la presència de 700 ciclistes i acompanyants vinguts d’arreu de Catalunya.

6a Clàssica dels Murs

La prova, amb sortida a la plaça Universitat i arribada a la plaça Major de Cervera, ofereix dos recorreguts.

Recorregut llarg: 156 km, +2.400 metres de desnivell acumulat, 16 murs amb pendents màxims que arriben al 20% (Savallà del Comtat i Forès). 480 participants. És prova puntuable pel Circuit Català de llarga distància.

Recorregut curt: 93 km, +1.100 metres, 7 murs amb un pendent màxim del 18% (Rubinat).220 participants.

La idea innovadora de la Clàssica i el seu recorregut exigent són un gran atractiu per als aficionats al ciclisme. Cal destacar la participació dels professionals Marcel Zamora, triatleta barceloní que ha guanyat 5 vegades la Triatló de Niça, i Marc Vilanova, ciclista professional de Tremp. També hi haurà participació internacional, amb un equip noruec de 7 ciclistes i 2 participants vinguts de França, a més de ciclistes bascos, aragonesos i de tot Catalunya.

La Clàssica dels Murs augmenta cada any el nombre de participants. La primera edició (2012) en va tenir 200, el 2015 va arribar a 500, l’any passat 600 i la 6a edició assoleix el rècord amb 700 ciclistes.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.