Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Visita guiada als carrers del centre històric remodelats

Visita guiada als carrers del centre històric remodelats

Una vegada finalitzades les obres de remodelació dels carrers Barbacana, Barcelona, General Güell, Sant Domènec, Sant Magí i Santa Maria, i les places Sant Magí i Sant Domènec, la Paeria de Cervera organitza una visita guiada per aquests vials del centre històric de la ciutat.
Visita guiada als carrers del centre històric remodelats

Cartell de la visita.

La visita, que es farà dissabte 25 de març, anirà a càrrec del paer en cap, Ramon Royes, i de l’intèrpret de patrimoni Armand Forcat. És gratuïta, amb una durada aproximada d’1 hora i mitja, i començarà a les 11 hores al carrer General Güell (on hi havia l’antic brollador). Durant l’itinerari es podrà veure el resultat de les obres de remodelació i s’explicarà la història dels carrers del centre històric.

Les obres  del projecte de l’1,5% Cultural i Foment del Turisme a Cervera han consistit en la remodelació dels carrers General Güell, Santa Maria, Sant Domènec, Sant Magí i les places Sant Domènec i Sant Magí. També s’ha actuat als carrers Barcelona i Barbacana, amb fons provinents del Pla de Barris. Les actuacions als vials del nucli antic van finalitzar al desembre del 2016, mentre que els treballs al carrer General Güell han acabat aquest mes de març.

El projecte també inclou la remodelació de la plaça Santa Anna, el carrer Santa Anna i la plaça Sant Miquel, on s’està treballant des del passat mes gener i es preveu finalitzar al juliol. També s’executaran actuacions de millora en edificis públics del nucli antic: la Paeria, l’antiga biblioteca, l’església de Sant Joan i la casa delmera (antiga escola de música), al carrer Major.