Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Coral Infantil Nova Cervera participa a l’Europa Cantat Junior de Lió

La Coral Infantil Nova Cervera participa a l’Europa Cantat Junior de Lió

Una trentena de membres del grup de grans de la Coral Infantil Nova Cervera es van desplaçar, al costat d'altres cors pertanyents al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), fins a la ciutat francesa de Lió, on del 13 al 20 de juliol té lloc la vuitena edició del festival Europa Cantat Junior, una de les trobades de corals infantils més important d’Europa.
La Coral Infantil Nova Cervera participa a l’Europa Cantat Junior de Lió

Concert conjunt de corals a la basílica d’Ainay (Lió).

A la trobada hi assisteixen més d’un miler d’infants i joves de 8 a 17 anys, de països tan diversos com Alemanya, Bèlgica, Catalunya, Espanya, França, Groenlàndia, Israel, Noruega, Taiwan i la Xina.

Durant aquests dies, els i les cantaires segarrencs, acompanyats per les seves directores, participaran en diversos tallers i concerts amb directors/es i corals d’alt nivell. A més, realitzaran nombroses activitats lúdiques, algunes d’elles de descoberta de la ciutat de Lió, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Cal destacar que el vespre del divendres 14 de juliol, festa nacional francesa, ja tingué lloc a la basílica d’Ainay, al centre de la ciutat, el concert conjunt de disset de les corals del SCIC participants a la trobada –entre les quals la coral cerverina–,compartint escenari amb la coral francesa L’Atelier Sonore.

De ben segur que tots els cantaires i directores gaudiran al llarg d’aquesta setmana d’una veritable experiència única, tant personalment com a nivell de grup.

 

Informació i imatge aportat per la Coral infantil Nova Cervera.