Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Inici de representacions de La Passió de Cervera

Inici de representacions de La Passió de Cervera

Diumenge 19 de març s'estrena la temporada de representacions de La Passió. La funció és de 10 a 14 hores, en llengua catalana, com totes les d'enguany.
Inici de representacions de La Passió de Cervera

Cartell de la Passió 2017.

La Passió de Cervera 2017 es representarà els dies 19 i 26 de març i 2, 8, 14 i 22 d’abril. Les entrades es poden comprar a la web www.lapassiodecervera.com; també es poden reservar al correu electrònic info@lapassiodecervera.com o al telèfon 608 78 10 12.

Presenta algunes novetats com la incorporació de l’actor Xavier Lozano en el paper de Jesús, que fins ara era representat només per Xavier Joan; la introducció d’un nou ball en el quadre d’Herodes, o l’ampliació de les interpretacions de cant coral a més escenes.

L’any 2017 es commemora el naixement d’una història, el naixement d’una tradició catalana en la tossuderia d’un poble a representar la seva cultura iniciant els camins del teatre en català. Ara ja han passat 540 anys des de la seva primera representació el 1477 a Cervera.

Exactament la Passió de Cervera es remunta a l’any 1477 i es l’única passió del món que conserva un text de 1534 en format íntegre escrit en català medieval antic, i per aquest motiu la seva representació gaudeix d’una singularitat única a tot Catalunya. El Patronat de la Passió ha pres la determinació d’apostar fermament per fer de la Passió de Cervera un veritable retrobament amb el naixement i prepara diverses activitats per commemorar aquests 540 anys de representació teatral.