Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Concert de final de curs del Conservatori de Cervera

Concert de final de curs del Conservatori de Cervera

Diumenge 18 de juny, a les 12 hores al Gran Teatre de la Passió, té lloc el tradicional concert de final de curs del Conservatori de Música de Cervera, que enguany es dedica al company de claustre Jordi Riu, recentment mort en accident de trànsit.
Concert de final de curs del Conservatori de Cervera

Cartell del concert.

Es podran sentir les diverses formacions instrumentals: la banda –dirigida per Xesco Grau-, l’orquestra Britten –dirigida per Jordi Armengol- , l’orquestra Andreví –dirigida per Carles Gumí- i que presentarà una Suite de la popular Star Wars de J. Williams, però també el grup de guitarres –dirigits per Xavier Gómez- o el grup de percussió –dirigit per Aleydis Serra.
Els grups de cant coral també hi seran presents en els diversos nivells: amb una peça de creació pròpia, una obra d’Albert Gumí i obres ben conegudes pels joves com Nothing else matters de Metallica o You're the one that I want de la conegudíssima "Grease", amb una adaptació coral a càrrec de José Luís Blanco.

Clourà el concert l’obra escrita per Sònia Peiró “Construïm un somni”, que inclourà el grup d’acordions, un grup de clarinets i tots els cantaires de cant coral de grau professional damunt de l'escenari i comptarà amb la solista Blanca Garrós.

Com és tradicional també hi haurà  el lliurament de les orles als graduats aquest curs de 6è de Grau Professional.


Informació i cartell aportat pel Conservatori de Cervera.