Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera disposarà de servei de bus urbà

Cervera disposarà de servei de bus urbà

La Paeria de Cervera establirà de manera permanent el servei de bus urbà que va implantar al nucli antic durant les obres i l'ampliarà a altres zones allunyades del centre com el barri dels Ametllers i Ciutat Jardí.
Cervera disposarà de servei de bus urbà

Servei de bus al nucli antic.

El bus urbà es va posar en servei al nucli antic, el passat mes de juny, per facilitar la mobilitat dels veïns residents a la zona que estava en obres: carrers Barcelona, Barbacana, Sant Domènec i Sant Magí.

Arran de la bona resposta i la satisfacció dels veïns de la zona, el servei continuarà unint aquests carrers del nucli antic amb el centre comercial i a més s'ampliarà cap a Ciutat Jardí i el barri dels Ametllers. El bus circularà tres dies a la setmana, un dels quals serà divendres, dia del mercat setmanal. El cost del bitllet tindrà un preu simbòlic.

Aquesta serà la primera iniciativa del Pla de Mobilitat de Cervera, que redactaran els Serveis Tècnics de la Paeria. Una de les finalitats del Pla de Mobilitat és reduir la circulació de vehicles per la ciutat i potenciar els desplaçament a peu i en bici.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.