Esteu aquí: Inici Històric de notícies Cervera es declara territori català lliure

Cervera es declara territori català lliure

La Paeria va aprovar, en el Ple de l’11 d’octubre, la declaració del municipi de Cervera, territori català lliure. La moció fou presentada al Ple per Acord Municipal per Cervera (ERC-INSE) i la integritat del text va rebre el suport favorable dels cinc regidors de CiU i d’un del PSC; quatre abstencions varen venir de les files de SiF i PSC i l’únic vot en contra fou emès per PxCat.

Cervera es declara territori català lliure

Estelada a la Paeria l'11 de setembre.

El text de la moció insta al Parlament de Catalunya sotmetre a votació la declaració unilateral de sobirania nacional de Catalunya i, si s’escau, convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya i ordenar un seguit de mesures de transició fins a la constitució formal de l’Estat català, tot apel•lant a l’esperit cívic de tot Europa, inclòs l’Estat espanyol.
Des de Segarra per la Independència felicitem als paers de Cervera pel seu compromís, la seva valentia i el rigor democràtic del seu gest i encoratgem la resta de consistoris i representants municipals de la Segarra i de tota Catalunya a seguir-ne l’exemple.

Informació aportada per La Segarra per la Independència
 

Accions del document


© Paeria de Cervera Pl. Major, 1 Cervera Tel. 973 53 00 25, a/e ajuntament@cerverapaeria.cat